Missionair & diaconaal 

Als gemeente ondersteunen wij diverse (diaconale) projecten, waar vaak ook gemeenteleden verbonden zijn.  

ICF Deventer

ICF Deventer heeft als doel een kerk te zijn van mensen van alle culturen. Als God zijn kerk bouwt, brengt Hij heel verschillende mensen samen tot een familie rond Jezus Christus. Dan vallen scheidingsmuren weg. Daarom zetten we ons in voor verbinding, voor een kerk waarin iedereen rust vindt en tot bloei kan komen. We delen geloof, hoop en liefde met elkaar en met alle mensen om ons heen.

Meer informatie: https://icfdeventer.nl/

De Ontmoeting

Deventer

“Leven in verbondenheid met God geeft ons leven zin, rust en blijdschap. Door de jaren heen is ons verlangen gegroeid om dit met andere mensen te delen.”
Albert-Jan en Jacqueline Cloo runnen samen met een hecht vrijwilligers-team, het inloophuis De OntmoetingNieuwstraat 19-21 in Deventer. Je bent welkom voor een kopje koffie, een gesprek of gebed, in de boekenshop of de tweedehandskledingwinkel. Daarnaast wordt er vanuit de Ontmoeting de Alpha-cursus gegevenzijn er gebedsavonden, open maaltijden en meer. 

Klik hier voor meer informatie

 

Christiaan en Ksenya Kooiman 

Schwerin, Duitsland

We zien veel hopeloosheid om ons heen. Wij verlangen dat deze mensen échte hoop krijgen, hoop die ons in Jezus gegeven is. 

Onder andere via het Patchwork Center, waar iedereen uit de wijk welkom is, iedereen iets kan doen en iedereen de mogelijkheid heeft om Jezus te ontdekken, bouwen Christiaan en Ksenya aan een open en betrokken gemeenschap. 

Klik hier voor meer informatie

Wilfred en Marisa Kampjes

Alcora, Spanje

“Onze wens is verzoening tussen God en mensen.” Wilfred en Marisa zetten zich in voor evangelisatie, gemeentestichtend en gemeente opbouwend werk in Spanje (Comunidad Valenciana). Daarnaast vormt sociale hulp via gespecialiseerde pleegzorg, via stichting “El Buen Samaritano” en op andere manieren, een belangrijk onderdeel van hun taken. 

Klik hier voor meer informatie

Stichting Kisiwa 

Kenia

Ruben Koning (lid Samenwerkingsgemeente) richtte als 16-jarige Stichting Kisiwa op. Inmiddels krijgen (via Kisiwa) maar liefst 900 kinderen dagelijks een warme maaltijd op hun eigen schoolDit stimuleert kinderen niet alleen om trouw naar school te komen, maar heeft tegelijkertijd een positieve invloed op hun resultaten. Ook biedt de stichting leerlingen de mogelijkheid om een studie te volgen 

Klik hier voor meer informatie

Wessel en Ut Huisjes 

Mekong Valley Foods, Thailand 

Wessel en Ut Huisjes wonen en werken in het noorden van Thailand en Laos vanuit het principe “Business as Mission”. Vanuit hun bedrijf Mekong Valley Foods (meelfabriek met name voor voedselhulp) en het project Dao Samai Lao (inkoop van Sacha Inchi noten) helpen ze de lokale bevolking in met name Laos met het telen, verhandelen en verwerken van landbouwproducten.  

Klik hier voor meer informatie

IFES Nederland

Studenten toerusten en aanmoedigen

IFES gelooft dat gepassioneerde christenstudenten in deze wereld blijvend verschil kunnen maken. Door gepassioneerd en oprecht betrokken met studenten op te trekken, worden ze toegerust, aangemoedigd en meegeholpen.  

Klik hier voor meer informatie

Zendingsproject
Mukhanyo Theological College

Zuid-Afrika

De 3 kerkverbanden waaruit de Koningskerk is ontstaan hebben een band met MTC. Het MTC is ontstaan uit zendingswerk en functioneert als opleiding tot predikant en ondersteunt studenten vanuit de onafhankelijke kerken uit KwaNdebele 

Klik hier voor meer informatie

Rekeningnummers samenwerkingsgemeente Christelijke Gereformeerde Kerk – Nederlandse Gereformeerde Kerk te Deventer

Bijdragen aan de collecte kan heel eenvoudig via deze link of scan de QR-code.

https://link.socie.nl/r/sci/c/7ANM3BRIDG

Algemeen rekeningnummer (t.b.v. giften en betalingen)
NL03 RABO 0100 905706
tnv: Samenwerkingsgem. CGK-GKV-NGK DEVENTER

Rekeningnummer voor VVB
NL92 RABO 0148 4407 97
ovv VVB + brongemeente
tnv: Samenwerkingsgem. CGK-GKV-NGK DEVENTER

Rekeningnummer Diaconie
NL10 RABO 0117 1615 19
tnv:  Samenwerkingsgem. CGK-GKV-NGK D’TER DIACONIE

Wij zijn ANBI
Klik hier voor meer informatie