Reinier Kramer in de ontmoetingsruimte van de Koningskerk in Deventer

De voorganger

Reinier Kramer, nieuwe dominee Koningskerk: “De passie van Christus voor alle mensen, dat is wat mij drijft.”

Op zondagmorgen 17 september zal dominee Reinier Kramer (1979) bevestigd worden als gemeentepredikant van de Koningskerk. Dit is een samenwerkingsgemeente van de Christelijke Gereformeerde Kerk en Nederlandse Gereformeerde Kerken die bijeenkomt in de voormalige Maria Koninginkerk aan het Mariënburghplein te Deventer. Met de komst van dominee Reinier en zijn gezin heeft de Koningskerk weer een eigen gemeentepredikant. “De passie van Christus voor alle mensen, voor Deventer, dat is wat mij drijft. Ik zie ernaar uit dat te laten zien!” aldus Reinier.

Dominee Reinier Kramer was hiervoor predikant in Spakenburg-Zuid en Bergentheim. Ook verzorgde hij onder andere overdenkingen voor de dagelijkse EO podcast ‘Eerst Dit’ en is hij actief betrokken bij de kerkelijke vernieuwingsbeweging Kerk2030. De Koningskerk in Deventer telt ongeveer 1.200 leden en komt elke zondagmorgen om 10.00 samen aan het Mariënburgplein. Op zondagmiddag/avond worden er ook regelmatig samenkomsten georganiseerd, met diverse invullingen zoals stiltevieringen, @WorshipinDeventer, reguliere diensten of leerdiensten.

Weet u op 17 september om 10.00 uur van harte welkom in de Koningskerk om deze intrededienst mee te maken. Op afstand meebeleven kan ook via https://www.youtube.com/@koningskerkdeventer. Ook doordeweeks bent u en jij van harte welkom in de kerk. De deuren staan elke doordeweekse dag tussen 10 en 16 uur open. Of woon een van de andere samenkomsten bij, zoals die te vinden zijn in de agenda op de website www.koningskerkdeventer.nl.

Contact

Ds. Reinier Kramer
reinier.kramer@koningskerkdeventer.nl

Reinier Kramer in de ontmoetingsruimte van de Koningskerk in Deventer