Kerkdienst bezoeken

Samenkomsten tijdens corona

De Nederlandse overheid heeft de maatregelen tegen de bestrijding van het coronavirus verder aangescherpt en de kerken gevraagd voorlopig geen diensten meer te beleggen. We hebben daarom gezocht naar een haalbare en passende oplossing voor ons kerkelijk leven in de komende periode. Tot nader bericht zullen er op zondag geen erediensten plaatsvinden in de Koningskerk.

Het streven is om iedere zondag om 10.00 uur een overdenking en voorbede uit te zenden via kerkdienstgemist.nl (radio en live video) en www.kerkomroep.nl (alleen radio).

Collectedoel

Geven aan de collectedoel vvan de week kan via de Scipio-app of door uw bijdrage over te maken naar het rekeningnummer van de Koningskerk:
NL10 RABO 0117 1615 19
t.n.v. CGK-GKV-NGK Diaconie
o.v.v. het collectedoel

Erediensten

Elke zondag zijn er twee samenkomsten om God te eren, aanwezigen op te bouwen en te inspireren. U bent van harte welkom! De erediensten zijn om 10.00 uur en 16.30 uur in de Koningskerk, Mariënburghstraat 4 in Deventer.

Kerk TV / Kerkradio

De kerkdiensten zijn ook rechtstreeks te beluisteren en via een live videostream te volgen.

De kerkdiensten vanuit de Koningskerk worden uitgezonden via www.kerkdienstgemist.nl (radio en live video) en www.kerkomroep.nl (alleen radio)

Kerkdienst Gemist

Wanneer er een uitzending actief is, kun je live meekijken of luisteren op www.kerkdienstgemist.nl.

Wil je een eerdere dienst terugkijken?
Ook dat kan. Wij hebben in het kader van privacy de opnames in een besloten groep gezet, om deze te kunnen bekijken moet je zijn ingelogd bij kerkdienstgemist.nl en eenmalig toestemming vragen bij ons om te mogen kijken.

Toestemming vragen om eerdere uitzendingen te mogen bekijken
Om de uitzendingen te bekijken moet u eerst een gratis gebruikersaccount aanmaken op Kerkdienstgemist.nl. Volg de instructies op de website.

Wanneer je een account gemaakt hebt op Kerkdienstgemist.nl bent ingelogd, kan je op een van de opnames van de Koningskerk klikken en toestemming vragen. Je wordt gevraagd een motivatie op te geven, geef hierin kort aan waarom je de diensten wilt terugkijken. We proberen zo snel mogelijk op je aanvraag te reageren.

Kerkomroep

Wil je liever alleen meeluisteren? Dat kan op www.kerkomroep.nl. Ook eerdere uitzendingen zijn daar terug zonder account te luisteren.